World of Goo[PC]

Ufak boyuttaki oyunlar ve flash oyunları.
Forum kuralları
Bu bölümde Puzzle / Platform türünde çıkmış olan her oyun için tek bir konu açılır, o oyun ile ilgili tüm sorular, bilgiler ve yardım istekleri sadece o konu altından yapılır. Böylece forum, gereksiz konu kirliliğinden uzak tutulmuş olur.

World of Goo[PC]

Mesajgönderen Felicity » 28 May 2009, 14:32

World of Goo

Resim
"Şu yaşıma geldim, artık insanüstü sistem gereksinimlerinden arınmış süper bir oyun oynamak istiyorum yahu!" diyen birisine tavsiye ediyorum." :D
Oyun cok kucuk bir ekiple yapilmis olmasina karsin mevcut oyunlara karsi tasarimi grafikleri muzikleri ve en onemlisi oynanabilirligi ile cok kuvvetli bir durus sergileyebilmekte. Sitelerinden 20$ karsiligi satin alinabilinecek oyunun bir diger onemli ozelligi ise icerisinde korsan kopyalara karsi her hangi bir koruma olmamasi. yani eger oyunu internetten kacak indiriseniz, veya satin aldiktan sonra cevrenizdeki bakkal manav dahil herkese kopyalarsaniz oyun gikini cikarmiyor. Yapimcilar da vicdaniniz elveriyorsa kopyalayin diyorlar acik acik.:D:D
En son Felicity tarafından 30 May 2009, 09:21 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
If I sleep just to dream of you,
And wake without you there
Isn't something missing?

Kullanıcı avatarı
Felicity
Beginner
Beginner

Re: World of Goo

Mesajgönderen atakchi » 29 May 2009, 07:07

Parasını sonuna kadar hak eden bir oyun bence. Grafikleri iyi olmasa bile oyun eğlenceli :) Önemli olan da bu değil mi zaten?
atakchi
Beginner
Beginner

Dön Puzzle / Platform

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir