Need for Speed SHIFT

Microsoft XBOX 360 ve oyunları hakkında herşey

Moderatör: Hypnosis

Re: Need for Speed SHIFT

Mesajgönderen emr_g@mer » 02 Kas 2009, 19:16

EzerchE tarafından alıntıdır:
emr_g@mer tarafından alıntıdır:
Faust tarafından alıntıdır:Xbox Teknosa'da 1000 TL'ye satışa çıktı. ;)

Evet ben de şimdi baktım Teknosa'nın sitesine ama garanti konusunda herhangi bir ayrıntı verilmemiş. O ölümcül 3 kırmızı hatası hakketen de iğrenç bir şey :( forumlarda okuduğum kadarıyla baya madur insan var o konuda.

Şu an Türkiye içinde dahi 500 tl den satın alınabilecek bir konsol için 500 tl fazladan garanti için verilebilir mi

üründe 2 yıl garanti görünüyor:

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/P ... YUN___HOBI

Şimdi bende baktım evet garanti gözüküyor. Garanti şu nedenle önemli : Bu Xbox360'da ölümcül 3 kırmızı hatayı verince bir daha konsolu kullanmak mümkün değil. Tabi 2 yıl sonra yaparsa o da ayrı mesele. Bir de şu an için hala PS3 almak daha mantıklı :)
Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
emr_g@mer
Web Team Member
Web Team Member

Mesajgönderen VEZIR » 02 Kas 2009, 19:30

Ülkemizdeki oyuncu kesimi alışkanlıklarını değiştirme konusunda oldukça isteksizken ve PS3 bu kadar kitleyi kendine bağlamışken Teknosa hayatının reklam kampanyasını düzenlese bile xbox satışlarını ps3 e rakip hale getiremez bence. Millet arasında resmen 7 generation fark olmasına rağmen pes' i bırakıp fifa oynamaya tenezzül etmiyor ps3 ü bırakıp daha adını ilk defa duydukları xbox'amı yönelecek.
Resim

Your penalty is DEATH!

if this is your first night at Fight Club, you have to FIGHT!
Kullanıcı avatarı
VEZIR
Web Team Member
Web Team Member

Mesajgönderen EzerchE » 08 Kas 2009, 04:13

emr_g@mer tarafından alıntıdır:Şimdi bende baktım evet garanti gözüküyor. Garanti şu nedenle önemli : Bu Xbox360'da ölümcül 3 kırmızı hatayı verince bir daha konsolu kullanmak mümkün değil. Tabi 2 yıl sonra yaparsa o da ayrı mesele. Bir de şu an için hala PS3 almak daha mantıklı :)

Konsolun resmen Türkiye'ye gelmediği sadece dışarıdan getirilip satıldığı söyleniyor, muhtemelen garanti için ürün yurtdışına gönderiliyor.
Resim
Kullanıcı avatarı
EzerchE
Founder
Founder

Önceki

Dön Xbox 360

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir