This Is The Only Level

Kaliteli Flash Oyunları ile ilgili konular ve ücretsiz Flash oyunlar.

Moderatör: oLLe

Forum kuralları
Bu bölümde Anasayfada yer alan Flash oyun tanıtımları için bir başlık açılır ve oynanabilir ücretsiz tam veya demo versiyonu yer alır.

This Is The Only Level

Mesajgönderen oLLe » 13 Eki 2009, 00:43

Eklentiler

this-is-the-only-lev-4309.swf [ 1.26 MiB | 696 kere görüntülendi ]

Kullanıcı avatarı
oLLe
Moderator
Moderator

Re: This Is The Only Level

Mesajgönderen EzerchE » 13 Eki 2009, 01:53

Çok özgün bir flash oyun, mutlaka deneyin :)
Resim
Kullanıcı avatarı
EzerchE
Founder
Founder

Mesajgönderen VEZIR » 13 Eki 2009, 05:45

hayatımda gördüğüm en saçma oyun diyebilirim. ömrümün geri kalan kısmında bundan daha gereksiz bir oyun göreceğimi sanmıyorum. dolayısı ile yaşamam için bir neden de kalmadı. şimdi sadece boğaz köprüsündenmi, galata kulesindenmi yoksa bizim evin çatısındanmı aktarma yapmam daha iyi olur ona karar vermek kaldı :)
ha yine de paylaşım için teşekkürler tabi. +rep :)
Resim

Your penalty is DEATH!

if this is your first night at Fight Club, you have to FIGHT!
Kullanıcı avatarı
VEZIR
Web Team Member
Web Team Member

Mesajgönderen oLLe » 13 Eki 2009, 08:40

VEZIR tarafından alıntıdır:hayatımda gördüğüm en saçma oyun diyebilirim. ömrümün geri kalan kısmında bundan daha gereksiz bir oyun göreceğimi sanmıyorum. dolayısı ile yaşamam için bir neden de kalmadı. şimdi sadece boğaz köprüsündenmi, galata kulesindenmi yoksa bizim evin çatısındanmı aktarma yapmam daha iyi olur ona karar vermek kaldı :)

Rica ederim.
Kullanıcı avatarı
oLLe
Moderator
Moderator

Mesajgönderen oLLe » 13 Eki 2009, 15:51

VEZIR tarafından alıntıdır:hayatımda gördüğüm en saçma oyun diyebilirim. ömrümün geri kalan kısmında bundan daha gereksiz bir oyun göreceğimi sanmıyorum. dolayısı ile yaşamam için bir neden de kalmadı. şimdi sadece boğaz köprüsündenmi, galata kulesindenmi yoksa bizim evin çatısındanmı aktarma yapmam daha iyi olur ona karar vermek kaldı :)

Bu arada senide pek bi ölmeye niyetli görüyorum :) bu istek neden bilmiorum ama madem bu kadar saçma ve berbat bi oyun bi neden söylede eleştirin daha anlamlı olsun bence, yoksa eleştirin oyunu berbat bulduğun derecede önemsiz kalıyo. Senden daha güzel flash oyunlar bekliyorum gerçi bu da oynandığı sitede (www.armorgame.com) popüler listesinin en üstünde ama... Maksat bişeylere katkı sağlamak ;)
Kullanıcı avatarı
oLLe
Moderator
Moderator

Mesajgönderen VEZIR » 13 Eki 2009, 18:41

Flash oyunlarının genel özelliği kısa vadede eğlenceli ve bağımlılık yapıcı olmasıdır. Bu oyunda bu 2 özelliğide göremedim ben. Tabi bu benim görüşüm ve ben böyle düşünüyorum diye oyun kötü değildir. Eğlence faktörü kişiden kişiye değiştiği için birçok kimseye çok zevkli de gelebilir bu oyun. Misal Ez çok özgün bir oyun demiş. Onun hoşuna gitmiş demekki :) Ben naçizane fikrimi söyledim sadece ;) Flash oyunlarla çok fazla ilgilenmem ama denk geldikçe paylaşırım burada. Hatta şu an aklıma geldi çok güzel bi tane vardı geçen sene sarmıştım baya. Dur bakalım bulabilirsem koyarım buraya ;)
Resim

Your penalty is DEATH!

if this is your first night at Fight Club, you have to FIGHT!
Kullanıcı avatarı
VEZIR
Web Team Member
Web Team Member

Dön Flash Games

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir