|
This Is The Only Level |

Moderatör: oLLe
this-is-the-only-lev-4309.swf [ 1.26 MiB | 696 kere görüntülendi ]

VEZIR tarafından alıntıdır:hayatımda gördüğüm en saçma oyun diyebilirim. ömrümün geri kalan kısmında bundan daha gereksiz bir oyun göreceğimi sanmıyorum. dolayısı ile yaşamam için bir neden de kalmadı. şimdi sadece boğaz köprüsündenmi, galata kulesindenmi yoksa bizim evin çatısındanmı aktarma yapmam daha iyi olur ona karar vermek kaldı![]()
ha yine de paylaşım için teşekkürler tabi. +rep

VEZIR tarafından alıntıdır:hayatımda gördüğüm en saçma oyun diyebilirim. ömrümün geri kalan kısmında bundan daha gereksiz bir oyun göreceğimi sanmıyorum. dolayısı ile yaşamam için bir neden de kalmadı. şimdi sadece boğaz köprüsündenmi, galata kulesindenmi yoksa bizim evin çatısındanmı aktarma yapmam daha iyi olur ona karar vermek kaldı![]()
ha yine de paylaşım için teşekkürler tabi. +rep
bu istek neden bilmiorum ama madem bu kadar saçma ve berbat bi oyun bi neden söylede eleştirin daha anlamlı olsun bence, yoksa eleştirin oyunu berbat bulduğun derecede önemsiz kalıyo. Senden daha güzel flash oyunlar bekliyorum gerçi bu da oynandığı sitede (www.armorgame.com) popüler listesinin en üstünde ama... Maksat bişeylere katkı sağlamak 

Ben naçizane fikrimi söyledim sadece
Flash oyunlarla çok fazla ilgilenmem ama denk geldikçe paylaşırım burada. Hatta şu an aklıma geldi çok güzel bi tane vardı geçen sene sarmıştım baya. Dur bakalım bulabilirsem koyarım buraya 

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir