Aion [PC]

İnternet üzerinden oynadığınız devasa online oyunlar.
Forum kuralları
Bu bölümde MMORPG türünde çıkmış olan her oyun için tek bir konu açılır, o oyun ile ilgili tüm sorular, bilgiler ve yardım istekleri sadece o konu altından yapılır. Böylece forum, gereksiz konu kirliliğinden uzak tutulmuş olur.

Aion [PC]

Mesajgönderen emr_g@mer » 10 Eyl 2009, 19:14

Aion

Resim
Resim

Biri bizi şu online oyunlardan kurtarsın :D Gamescom fuarının en çok ilgi gören standlarındandı Aion. İnternetin artık herkesin evine girdiği şu günlerde bu tarz oyunlarında gün geçtikçe artması kaçınılmaz. World of Warcraft, Knight Online, Final Fantasy, Silkroad v.s. gibi oyunların isimleri saymakla bitmez. Online oyunların level sisteminin yan etkisi oyunculara bağımlılık olarak geri dönerken bizim tavsiyemiz aman çok da kaptırmayalım kendimizi. Sonuçta bir oyun :psgamer:
Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
emr_g@mer
Web Team Member
Web Team Member

Re: Aion [PC]

Mesajgönderen VEZIR » 10 Eyl 2009, 19:35

ncsoft tan kötü oyun çıkmaz. ama ben online oyunlarda bu tür sabah akşam başında oturmayı gerektiren oyunlardan çok guild wars türü oyunları daha çok seviyorum. bunun için de her ne kadar bu oyunu merak etsemde kendimi guild wars 2 ye saklıyorum :P piyasanın kralı oalcak bi oyun varsa o GW2 dir.
Resim

Your penalty is DEATH!

if this is your first night at Fight Club, you have to FIGHT!
Kullanıcı avatarı
VEZIR
Web Team Member
Web Team Member

Mesajgönderen emr_g@mer » 10 Eyl 2009, 19:58

Nc soft zaten hep bu tür üzerine yoğunlaşmış bir firma :) ben uzun süre önce bıraktım online oyunları çünkü bünyedeki o bağımlılık duygusunu kaldıramıyorum :D ama güzel bir oyunla geri dönüşüm muhteşem olabilir :)
Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
emr_g@mer
Web Team Member
Web Team Member

Mesajgönderen VEZIR » 10 Eyl 2009, 20:07

denemediysen guild wars ı öneririm. bağımlı olmadan zevkin doruklarında dolaşabileceğin harika bir oyun :D
Resim

Your penalty is DEATH!

Kullanıcı avatarı
VEZIR
Web Team Member
Web Team Member

Mesajgönderen emr_g@mer » 10 Eyl 2009, 20:12

bir ara bir göz atarım ;) tavsiye için teşekkürler :D
Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
emr_g@mer
Web Team Member
Web Team Member

Mesajgönderen eXsen » 11 Eki 2009, 04:25

Aslında bende 5 senelik WoW macerasından sonra (WoW un eski oyuncuların midelerini bulandıracak hale gelmesinden sonrada diyebilirim) yeni bir arayışa girdiydim ve bunun içinde Aionu seçmiştim ama uzak kaldıgım sure ıcınde ki buda iyi oldu diyebilirim online oyunlardan soğudum :)

Lakin bir iki arkadaşın askerden gelmesiyle durumlar degısebılırde. :)

Ben Diablo 3 cıksın ıstıyorum arkadas hayattan baska bır temennim yok su an :)
PC : AMD Athlon 5200+ / 4gb Corsair / Ati 4850 1gb / LG DVDrw / Samsung-WD 750gb / Samsung 22" 226BW / Logitech G9 / Logitech G15 / Raidmax Smilodon
Camera : Nikon D90
Music Player : Sansa Clip 4gb with Sennheiser MX 160
Tel : Nokia N86
Kullanıcı avatarı
eXsen
Beginner
Beginner

Mesajgönderen VEZIR » 11 Eki 2009, 04:46

benim bildiğim blizzard diablo 3 ü 2010 da bile çıkarmaz. 2011e sarkabilir bence. 2010 da çıkarsada son aylarında çıkar. o bile zor. daha starcraft 2 çıkacaktaaa onun havası geçecekteee sıra diabloya gelecek. ölme eşşeğim ölme yani. o zamana kadar başka oyunlarla idare etmek lazım.

bu Aion da çok büyük beklentilerle çıktı ama sanki tam karşılayamadı gibi. ben oynamadım ama öyle bir izlenim var. gerçi zamanla herşeyi oturur. daha iyi hale gelir muhtemelen. Benim aslıl beklentim dediğim gibi Guild Wars 2. yıkacak ortalığı o oyun aha yazıyorum buraya.
Resim

Your penalty is DEATH!

Kullanıcı avatarı
VEZIR
Web Team Member
Web Team Member

Mesajgönderen eXsen » 12 Eki 2009, 04:20

Walla çoook oyun çıktı ölede hepsi fısladı gitti keşke çıksa düzgün yapımlar hiç olmassa rekabet tarzı bir çekişme olur. Gerçi blizzard denizin buz gibi soğuk sularından gelen oyunlarıyla yine sarsar ortalıgı bişekilde :)

Hem VEZIR bende biliyorum blizzard Diablo 3 u öle zırt diye cıkartmaz benimkisi sadece umut fakirin ekmeği misali :) öle hayal kurarak uzaaaaakklara doğru dalan gözlerle iç çekmek hehehe
PC : AMD Athlon 5200+ / 4gb Corsair / Ati 4850 1gb / LG DVDrw / Samsung-WD 750gb / Samsung 22" 226BW / Logitech G9 / Logitech G15 / Raidmax Smilodon
Camera : Nikon D90
Music Player : Sansa Clip 4gb with Sennheiser MX 160
Tel : Nokia N86
Kullanıcı avatarı
eXsen
Beginner
Beginner

Dön MMORPG

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir